Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

Catrice Absolute Eye Colour Palette Review & Makeup


Γεια σας κορίτσια μου!!




Λίγο η άνοιξη που κοντοζυγώνει, λίγο οι τελευταίες μέρες που ήταν ηλιόλουστες (σήμερα μας τα χάλασε λίγο με τη βροχούλα...), λίγο που επειδή είμαι "εποχιακός" άνθρωπος και με το που θα μπει ο Μάρτης (από αύριο δηλαδή!!) εγώ θα φοράω μόνο ανοιξιάτικα ρούχα και θα βάφομαι με πιο ανοιξιάτικα χρώματα, λίγο αυτή η πανέμορφη τιρκουάζ σκιά με έκαναν να πάρω αυτή την υπέροχη παλέτα από την Catrice (μπορείτε να δείτε το haul μου εδώ και να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της εταιρείας εδώ). 






Η Catrice Absolute Eye Colour Quatro - 090 Before or After Eight? είναι μια παλέτα με τέσσερις σκιές 2 μεγάλες σε ποσότητα 2,5gr και 2 μικρότερες σε ποσότητα 1,5gr. Η συσκευασία είναι διάφανη, λεία και αρκετά ανθεκτική κατάλληλη για να την παίρνετε μαζί σας σε ταξίδια! Αλλά αυτό που με εξέπληξε πραγματικά είναι το χρώμα και η απόδοση των σκιών... περιέχει μια υπέροχη τιρκουάζ σκιά(πάνω αριστερά), μια καφέ-μπρονζέ στο χρώμα του χαλκού πανέμορφη(πάνω δεξιά), μια φυσική μπεζ σαμπανιζέ(κάτω αριστερά) και μια σκούρα καφέ-μωβ με χρυσο-τιρκουάζ shimmer(κάτω δεξιά).

Οι σκιές έχουν πολύ καλή απόδοση, το τελείωμα τους είναι shimmery και βελούδινο (οι δύο μικρότερες έχουν λιγότερα shimmer), απλώνονται σαν όνειρο στα βλέφαρα και δίνουν μια υπέροχη λάμψη! Με ένα οποιοδήποτε primer διαρκούν όλη την ημέρα χωρίς να μαζεύονται στις γραμμούλες. Είναι μια καθημερινή κυρίως παλέτα με την οποία μπορείτε να κάνετε πολλά διαφορετικά μακιγιάζ και έχω λατρέψει τη σαμπανιζέ και την καφέ-μπρονζέ σκιά!    





Η ποιότητα αυτής της παλέτας είναι εκπληκτική και το ακόμα πιο ωραίο είναι η τιμή της, αφού είναι πολύ οικονομική και κοστίζει γύρω στα 5-6€ αν θυμάμαι καλά. Ανυπομονώ να δοκιμάσω και άλλα προϊόντα αυτής της εταιρείας όπως τα ρουζάκια της γιατί με έχει αφήσει απόλυτα ικανοποιημένη και τη συνιστώ ανεπιφύλακτα.

Με αυτή την παλέτα έχω κάνει μέχρι στιγμής σχεδόν 10 διαφορετικούς συνδυασμούς αλλά τώρα θα σας δείξω και ένα μακιγιάζ το οποίο είναι άκρως ανοιξιάτικο και χρησιμοποίησα όλες τις σκιές αυτής της παλέτας για να το πετύχω! Έβαλα την καφέ-μπρονζέ σε όλο το βλέφαρο, τόνισα την εξωτερική γωνία με τη σκούρα καφέ-μωβ σκιά, τόνισα το κάτω βλέφαρο με την τιρκουάζ σκιά και τόνισα την εσωτερική γωνία του ματιού με τη σαμπανιζέ! Ελπίζω να σας αρέσει!




Το συγκεκριμένο μακιγιάζ το συνδύασα με ένα ροζ κραγιόν και με ένα μπεζ-ροζ ρουζάκι γιατί ήθελα όλη η προσοχή να πέφτει στα μάτια και όχι στα έντονα μάγουλα ή χείλη!






Εσείς έχετε αυτή την παλέτα ή κάποιο άλλο προϊόν από την Catrice??


Φιλάκια πολλά!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου